Закажи сервис

Искористете го електронскиот систем за закажување на сервис и преглед на Вашето возило

Аутомакедонија клуб картичка

Аплицирајте и дознајте кои се вашите бенефиции со клуб картичка

Изберете бренд

КОНТАКТ

СЕРВИСЕН ЦЕНТАР:

16 Македонска Бригада бр.2 Скопје
Тел: 02 3103 130, 3103 143
Работно време
Пон-Пет 8.00 - 17.00
Саб 08.00 - 14.00

ПРОДАЖБА НА ВОЗИЛА

16 Македонска Бригада бр.2 1000 Скопје
Тел: 02 3103 150, 3103 149
Работно време
Пон-Пет 9.00 - 17.00
Саб 08.00 - 14.00

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

16 Македонска Бригада бр.2 Скопје
Тел: 02 3103 152
Работно време
Пон-Пет 8.00 - 17.00
Саб 08.00 - 14.00

НАШИ КОМПАНИИ

Продажба на возила, мулти бренд сервисни центри и резервни делови.

Сите видови осигурување од сите осигурителни компании во земјата.

Технички преглед, регистрација, хомологација, атести, процена и вештачење, менаџмент системи…